Delhaize-CFO blijft op post

Delhaize-CFO Pierre Bouchut - Foto Photo News ©Photo News

Het ziet ernaar uit dat Delhaize-CFO Pierre Bouchut voorlopig nergens heen gaat. Bouchut werd vorige maand gelinkt aan de Franse milieugroep Veolia, maar die kiest nu voor de CFO van Vivendi.

Pierre Bouchut zat donderdagochtend gewoon naast zijn CEO Pierre-Olivier Beckers. De jongste weken was de markt wat ongerust over een mogelijk vertrek van de Fransman, die te boek staat als de man die de retailer kostendiscipline bijbracht.

Die onrust werd gevoed door het vertrek van twee andere topmanagers, Amerikaans topman Roland Smith en Europees topman Stéfan Descheemaeker. En toen Bouchut in de Franse pers werd gelinkt aan Veolia, was het hek helemaal van de dam.

Maar Veolia meldde donderdagochtend dat het Philippe Capron, de huidige CFO van Vivendi heeft aangetrokken. Die deur is dus alvast gesloten voor Bouchut.

Het is nu vooral de vraag of Bouchut nu op zoek zal gaan naar een andere uitweg. Het is niet bekend of hij zelf actief heeft gesolliciteerd naar de functie bij Veolia. Het lijkt erop dat zijn naam gewoon op een shortlist van een headhuntersbureau was beland, en dat die lijst vorige maand was uitgelekt.

Lees verder

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud