Jamie Oliver kookt voor HelloFresh

©EPA

De bekende Britse tv-kok Jamie Oliver gaat voor klanten van de online maaltijdleverancier HelloFresh gerechten samenstellen. Ook in België zullen ze worden verdeeld.

De maaltijden die door Oliver zijn ontwikkeld zullen in alle zeven landen waarin HelloFresh actief is worden verdeeld, waaronder België en Nederland. 'Vanaf januari beginnen we er aan', zegt Marlies Jongman, de woordvoerster van HelloFresh België.

Internet

Hoe de samenwerking er concreet gaat uitzien, is volgens Jongman nog niet helemaal duidelijk. Binnenkort zal blijken of Oliver een aparte maaltijdbox zal lanceren of hij een maaltijd zal ontwikkelen die aan de al bestaande boxen van HelloFresh wordt toegevoegd.

HelloFresh verdeelt nu al wekelijks een klassieke, vegetarische en gezinsmaaltijdbox. Die kunnen klanten bestellen via het internet. In de doos zitten recepten voor drie of vijf maaltijden en de bijbehorende recepten.

Beursgang

In het verleden werkte HelloFresh in Nederland als samen met de in Nederland bekende kok Niven Kunz en de Nieuw-Zeelandse kok Annabel Langbein. 'Maar dat is lang geleden en het ging toen om een kleine samenwerking', zegt Jongman.

Het Duitse HelloFresh is volop aan het uitbreiden. Vorige week kondigde het nog puike groeicijfers aan en gaf het bedrijf officieel te kennen dat het naar de beurs trekt.

Lees verder

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud