Met tent naar WK kost minstens 3.639 euro

(foto: Belga) ©BELGA

De Belgische voetbalbond KBVB heeft de prijzen voor het supportersdorp 'Devillage' op het WK in Brazilië vastgelegd.

Het fandorp zal een capaciteit hebben van 2.500 mensen en is geopend vanaf 12 juni, vijf dagen voor de eerste WK-wedstrijd van de Belgen tegen Algerije. De camping sluit twee dagen na de laatste groepswedstrijd, op 28 juni.

De KBVB maakt onderscheid tussen een 'all-in' formule en een 'camping only' formule. Het grootste verschil zit hem in de verplaatsingen (vliegreizen en binnenlandse busreizen) die bij de 'all-in' inbegrepen zitten.

De goedkoopste 'all-in' bedraagt 3.639 euro. Die prijs betaal je als je met een eigen tent en matras in het fandorp slaapt, en de verplaatsing naar twee van de drie groepswedstrijden maakt. Als je alle groepsmatchen wil zien, is de goedkoopste formule 3.899 euro. De duurste formule biedt verplaatsingen aan naar alle groepswedstrijden en een verblijf in een luxetent met echte bedden, daar tel je wel 4.799 euro voor neer.

De goedkoopste formule is de 'camping only'-formule. Als je je eigen tent en slaapzak meebrengt betaal je 95 à 190 euro per nacht. Alle pakketten in Devillage zijn exclusief de aankoop van de toegangstickets voor de wedstrijden.

In het kamp zal overal gratis wifi aanwezig zijn, alsook een helpdesk. Er is uitgebreid ontbijt, alsook BBQ, Braziliaanse en Belgische keuken voor de 'all-in' formule. Alle 'inwoners' van 'Devillage' hebben ook toegang tot een privéstrand. Daarnaast zullen er gedurende het toernooi meermaals Belgische artiesten optreden.

Lees verder

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud