Unilin sponsort twee jaar langer wielerploeg

De ploeg ven Ettix-Quick-Step op verkenning op het Ronde-parcours ©BELGA

Quick-Step (Unilin) gaat nog zeker tot 2017 door met het sponsoren van een wielerploeg. Mede-sponsor Etixx (Omega Pharma) deed dat al eerder.

Paul De Cock, CEO van Unilin - het bedrijf achter Quick-Step Flooring - had vrijdag op het persmoment van de Etixx-Quick Step-ploeg goed nieuws. 'We verlengen het contract met de formatie tot eind 2017'. De verbintenis tussen Quick Step en de Belgische formatie van Patrick Lefevere kwam dit jaar tot een eind. Alle andere medesponsors verlengden vorig jaar hun contract al met de ploeg. Nu is er ook zekerheid dat Quick Step een vervolg breit aan de verbintenis.

Quick Step werd in 2003 hoofdsponsor van het team en blijft dat nu dus zeker tot eind 2017. 'Het zou ideaal zijn om deze mooie verbintenis te vieren met nu zondag een overwinning in de Ronde van Vlaanderen', stelde een trotse De Cock. Lefevere toonde zich een tevreden man. 'Dit is alweer goed nieuws', sprak hij. 'Het is momenteel niet evident in het wielrennen om sponsors aan je ploeg te binden. Ik ben blij dat ook Quick Step heeft verlengd. Dit zorgt tot eind 2017 voor veel vertrouwen en rust in de ploeg'.

Lees verder

Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud