Advertentie

EVS houdt vast aan jaarprognose

Pierre De Muelenaere, de voorzitter en interim-CEO van de Luikse beeldspecialist EVS. ©Frédéric Pauwels / HUMA

In zijn cijfers over het eerste kwartaal bevestigt de Luikse beeldspecialist een geschatte jaaromzet van 100 à 120 miljoen euro voor 2019.

In een update over het eerste kwartaal meldt de Luikse beeldspecialist EVS  dat de teller van zijn orderboekje op 30 april op 42,8 miljoen euro stond. Dat is 1,5 procent hoger dan de 42,2 miljoen euro een jaar eerder. 'In de eerste vier maanden lag het aantal orders 11 procent hoger dan in dezelfde periode vorig jaar', zegt voorzitter en interim-CEO Pierre De Muelenaere in een mededeling.

11 procent
Bestellingen
Over de eerste vier maanden van het jaar lagen de bestellingen 11 procent boven het peil van een jaar eerder.

EVS bevestigt de omzetprognose van 100 à 120 miljoen euro voor 2019 en verwacht vooral een sterkere tweede jaarhelft. Tegelijkertijd geeft het bedrijf aan dat de marktomstandigheden - lees: de besparingsdrift bij tv-zenders - 'uitdagend' blijven.

Drie nieuwe bestuurders

EVS stelt op de algemene vergadering van 21 mei de nominatie van drie nieuwe bestuursleden voor: Tom Bamelis, die Ackermans & van Haaren vertegenwoordigt, Philippe Mercelis voor Belfius Insurance en Anne Cambier. 'Ze zullen EVS helpen met extra vaardigheden en een meer gebalanceerd bestuur', klinkt het bij De Muelenaere.

Lees verder

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud