Advertentie

Picanol werft 100 mensen aan in Ieper

Luc Tack, CEO van Picanol. ©Thomas De Boever

Picanol gaat op korte termijn 100 mensen aanwerven in zijn productievestiging in Ieper. Het bedrijf wil zo beter inspelen op de grotere vraag naar weefmachines.

Picanol is van plan 75 tijdelijke werknemers aan te werven in Ieper en heeft daarnaast nog 25 openstaande vacatures, zo laat de weefgetouwenproducent weten. Picanol wil de hogere vraag naar weefmachines opvangen en wil daarom vrij snel extra mensen aanwerven. Picanol gaat er van uit dat ook in de komende maanden de hogere vraag zal aanhouden, gezien het orderboek voor de tweede jaarhelft al goed is gevuld.

Picanol heeft in zijn productievestiging in Ieper nood aan monteurs, CNC-bedieners en productie-arbeiders. De 25 openstaande vacatures zijn onder meer voor weeftechniekers, ingenieurs en sales managers. De jobaanbiedingen worden uitgelegd op de website van de weefgetouwenproducent.

Picanol, in handen van de West-Vlaamse ondernemer Luc Tack, telt vandaag 1.303 werknemers in Ieper. Wereldwijd zijn dat er ongeveer 1.900. Picanol haalde in 2014 een omzet van 418,2 miljoen euro.

Lees verder

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud