Twitter ontslaat opnieuw productdirecteur

De sociaalnetwerksite Twitter heeft zijn productdirecteur ontslagen, meldt de krant The Wall Street Journal. Dat doet Twitter al voor de tweede keer sinds het bedrijf in november 2013 naar de beurs ging. Twitter slaagt er niet in om gebruikers aan zich te binden.

Daniƫl Graf is nog geen zes maanden bezig bij Twitter , maar hij wordt al uit zijn functie ontheven, zo meldt The Wall Street Journal. Graf werd een halfjaar geleden met veel bombarie weggekocht bij het technologiebdrijf Google.

Net zoals zijn voorganger, is hij er niet in geslaagd om de website van Twitter zo om te bouwen, dat hij succesvoller werd. Graf blijft wel nog aan de slag bij Twitter.

Weinig tijd

Financieel presteert Twitter goed, maar op de beurs doet het het heel wat minder. Dat komt doordat Twitteraars te weinig tijd doorbrengen op de website. De site slaagt er maar niet in om daar iets aan te veranderen.

Kevin Weil volgt Graf op. Weil heeft zijn sporen verdiend op de advertentieafdeling van de microbloggingsite. Hij wordt het vijfde producthoofd op vijf jaar tijd.

Lees verder

Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud