Advertentie

Mobistar start klantentests met tv-aanbod

©BELGA

Telecombedrijf Mobistar start met tests van zijn nieuwe tv-aanbod, dat het via het kabelnetwerk wil aanbieden. Klanten in Charleroi kunnen als eerste het nieuwe aanbod uitproberen. Een datum voor de commerciële lancering is er nog niet.

De voorbije maanden deed Mobistar  al tests met een hondertal werknemers. Nu worden voor het eerst externe testers gerecruteerd. In een eerste fase in de regio Charleroi, maar die testzone zal gaandeweg uitgebreid worden.

Mobistar wil op die manier een beter beeld krijgen van de consumentenervaring, in afwachting van de formele commerciële lancering van het aanbod. Dat laat echter nog even op zich wachten. Het telecombedrijf wijst daarvoor met een beschuldigende vinger naar de regulatoren.

Die regulatoren moeten de voorwaarden, zowel operationeel als financieel, vastleggen voor de openstelling van het kabelnetwerk van Telenet  voor derde partijen. Maar Mobistar is niet te spreken over de tarieven die het opgelegd krijgt om netwerkcapaciteit van Telenet te gebruiken.

'Mobistar herhaalt en benadrukt tegenover de regulatoren dat deze voorwaarden snel moeten verbeterd worden opdat een nieuwe speler de markt kan betreden op een winstgevende manier en ten voordele van de consument', klinkt het in een persbericht.

Lees verder

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud