Mobistar sluit deal voor vaste diensten aan kmo's

Mobistar-topman Jean-Marc Harion. ©Photo News

Mobiele operator Mobistar zal binnenkort bedrijven een pakket diensten aanbieden, met naast mobiele telefonie ook internet en vaste telefonie. Het bedrijf sloot daarover een samenwerking met provider EDPNet, dat de vaste diensten zal ondersteunen.

Mobistar is voorlopig enkel en alleen een mobiele operator. Het deed wel schuchtere pogingen om ook andere diensten, zoals tv, aan te bieden, maar die draaiden op niets uit. Maar ook CEO Jean-Marc Harion erkent al een tijdje dat om klanten te winnen, je vaste diensten moet kunnen aanbieden.

Met dank aan de openstelling van de kabel kan Mobistar straks op het netwerk van Telenet eigen diensten gaan verkopen. Maar Mobistar is voorlopig nog ontevreden over de tarieven die het moet betalen om 'in te breken' op de kabel, dus blijft een deal voorlopig uit.

Maar het bedrijf kan binnenkort toch al naar zakelijke klanten stappen met een bundel diensten. Mobistar sloot daartoe een samenwerkingsovereenkomst met de onafhankelijke provider EDPNet. Het duo kan zo een bundel met mobiele telefonie, vaste telefonie en internet aanbieden aan kmo's. Het aanbod wordt voor het einde van het derde kwartaal voorgesteld, klinkt het in een persbericht.

Lees verder

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud