Nieuw aanbod Telenet neemt twijfel tussen 4G en wifi weg

©Photo News

Telenet lanceert een nieuw aanbod met een in volume onbeperkte internetverbinding voor zowel buiten als binnen, met vrije keuze van televisieaanbod en een internetbeveiliging.

'Het doel is dat klanten zich niet langer voortdurend moeten afvragen of ze iets op wifi dan wel op 4G doen', zegt Telenet-woordvoerster Isabelle Geeraerts. Het nieuwe aanbod heet ONE, en vervangt de huidige bundels WIGO en YUGO. 'Alles vertrekt van zowel onbeperkt vast als mobiel internet.' Klanten kiezen of ze ook televisie willen, via een decoder of via een app, en hoeveel simkaarten ze nodig hebben.

Snelheidsbeperkingen

Het 'onbeperkte surfen' heeft wel een gebruiksregel. Voor vast internet worden klanten beschouwd als 'intensieve gebruiker' zodra ze meer dan drie terabyte verbruiken tijdens de piekuren, die lopen van 12 uur 's middags tot middernacht. Ze surfen dan tijdelijk minder snel tijdens de piekuren, maar het volume blijft onbeperkt.

Voor mobiel internet geldt ook zo'n regel. Zodra het gezamenlijke volume van de simkaarten per maand is overschreden, gaande van 40 gigabyte voor 1 mobiel nummer tot 200 gigabyte voor 5 mobiele nummers, wordt de snelheid verlaagd tot de volgende aanrekeningsperiode.

Veiligheid

Op alle internetproducten beveiligingssoftware inbegrepen. Bij ONEup zit een alles-in-éénbeveiliging die virussen, phishing en ransomware op alle toestellen bestrijdt, zowel op het thuisnetwerk als onderweg. De Safespot-app heeft een bedtijdfunctie, pauzeerfunctie en contentfilters. Dat moet klanten helpen meer greep te krijgen op hun digitale leven.

ONE en ONEup worden gelanceerd op 26 april. WIGO-klanten die met ONE of ONEup beter zitten qua prijs of beter uitkomen met specificaties, worden gecontacteerd. Voor de andere klanten verandert niets.

Lees verder

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud