Proximus verhoogt prijzen op 1 januari

Net als vorig jaar trekt Proximus zijn prijzen met Nieuwjaar op. ©Hollandse Hoogte / Peter Hilz

Proximus trekt op 1 januari de tarieven van de packs Tuttimus en Familus op. Dat blijkt uit nieuwe prijslijsten die de telecomprovider op zijn website heeft gepubliceerd.

Net als vorig jaar trekt Proximus zijn prijzen met Nieuwjaar op. 'We moeten jaarlijks massaal investeren om ons netwerk van de toekomst te bouwen, bijvoorbeeld voor fiber en binnenkort voor 5G', geeft woordvoerder Fabrice Gansbeke als reden voor de prijsverhoging.

Onder meer de populaire bundels zoals Internet+TV (+1 euro per maand) of de all-inpacks Tuttimus (+1,5 euro) en Familus (+1,5 euro) worden duurder, net als enkele oudere bundels. Ook bepaalde tarieven voor vaste telefonie gaan de hoogte in. Voor wie enkel internet of een mobiel abonnement heeft, verandert niets.

Bundels

De telecomprovider presenteerde eind oktober vrij stabiele resultaten over het kwartaal. Grote verrassingen toonden de cijfers niet, al maakten analisten zich een beetje zorgen over de trager dan verwachte groei van het aantal televisieklanten. Er lijkt een verschuiving plaats te vinden van de duurste bundels met vier producten (tv, internet en vaste en mobiele telefonie) naar goedkopere diensten.

Lees verder

Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud