Telenet steekt meer data in gezinsbundel

De Mechelse burgemeester Bart Somers en Telenet-topman John Porter drie jaar geleden toen het kabelbedrijf de upgrade van zijn netwerk op gang trok. Tegen 2019 zullen zijn klanten tegen 1 gigabit per seconde surfen. Dat is vijf keer sneller dan vandaag. ©telenet

Het kabel- en televisiebedrijf frist zijn gezinsbundel Wigo op, net als zijn internet- en mobiele abonnementen.

Om in te spelen op de almaar grotere datahonger van zijn klanten en concurrentieel te blijven breidt Telenet  het datapakket van de all-in-bundels Wigo (telefonie, internet en tv) uit. Zonder meerkost

Bij de bundel Wigo 100 komt er maandag 1 gigabyte (GB) bij tot 3 GB. Bij het duurste abonnement, Wigo 140, stijgt de datapot van 10 tot 15 GB. Die datapot moet niet langer per gigabyte vooraf verdeeld worden over de verschillende gezinsleden. Voortaan gebruiken ze zoveel ze willen. 

Verder krikt Telenet de snelheid van zijn instapbreedbandinternet op van 30 tot 50 megabits per seconde (mbps). En ook de mobiele abonnementen King en Kong krijgen een opfrisbeurt en worden voortaan gekoppeld aan vaste telefonie, internet en/of televisie. 

Sinds Telenet vijf jaar geleden King en Kong lanceerde, is er flink wat meer dynamiek in de Belgische mobiele markt. Afgelopen week lanceerde Scarlet, het lagekostenmerk van Proximus , een mobiel abonnement met enkel mobiele data in. Doelgroep zijn de jongeren die amper nog bellen en diensten als WhatsApp gebruiken in plaats van te sms'en. Wie toch wil bellen of sms'en betaalt 20 cent per belminuut en 5 cent per sms. 

 

 

 Lees verder

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud