Advertentie

Cyrille Ragoucy volwaardig CEO van Balta

Cyrille Ragoucy, de nieuwe CEO van Balta. ©Balta

De tapijtgroep Balta heeft haar voorzitter Cyrille Ragoucy aangeduid als CEO. Hij werd vorig jaar CEO ad interim na het vertrek van Tom Debusschere.

De Raad van bestuur van Balta heeft Cyrille Ragoucy aangeduid als CEO van het taptijbedrijf. Dat maakte het bedrijf dinsdag bekend.

Ragoucy leidde het bedrijf ad interim sinds Tom Debusschere in augustus vorig jaar opstapte. Ragoucy voerde de afgelopen maanden een strategische en operationele evaluatie van de onderneming uit. Die leidde tot een driejarig plan om de winst te verhogen.

'Met zijn staat van dienst in het doorvoeren van strategische veranderingen en het realiseren van winstverhoging, in combinatie met zijn impact op het bedrijf gedurende de laatste zes maanden, is de raad van bestuur ervan overtuigd dat Cyrille het best geplaatst is om de implementatie van ons transformatieprogramma verder te leiden en voltooien', luidt het in een persbericht.

Balta zag vorig jaar zijn omzet en winst dalen. Het verwacht dat 2019 'opnieuw een moeilijk jaar van transformatie' wordt.

Lees verder

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud