Neckermann heropent alle 62 winkels in België

Neckermann heropent zijn 62 winkels in ons land, meldt het donderdag. ©BELGA

De reisorganisatie maakt donderdag bekend dat het vrijdag al zijn winkels in België heropent en een bijkomend aanbod uitwerkte.

In 40 winkels kan de consument doorlopend en zonder afspraak terecht van maandag tot zaterdag voor zijn vakantieplannen. De overige 22 kleinere winkels zullen twee dagen per week open zijn, op maandag (op afspraak) en zaterdag (vrij bezoek). Neckermann werkte een bijkomend aanbod uit met onder meer 50.000 extra vakantiewoningen en 2.000 kampeeradressen, meldt de reisorganisatie donderdag.

Eind vorig jaar moesten 91 filialen van Thomas Cook Retail België sluiten nadat de Britse multinational op de fles was gegaan. De Spaanse reisorganisatie Wamos Group nam een 60-tal reiswinkels over.

De Neckermann-winkels kenden begin dit jaar een nieuwe start, maar het coronavirus gooide na enkele maanden roet in het eten. De reisorganisatie maakt nu een tweede doorstart. 

Samenwerkingen

Neckermann werkte een bijkomend aanbod uit met onder meer 50.000 extra vakantiewoningen en kampeeradressen. 'Vroeger was 80 procent van onze verkochte reizen in de zomer een vliegvakantie naar het Middellandse Zeegebied', aldus woordvoerster Leen Segers.

'De coronacrisis versnelde de plannen om het reisaanbod uit te breiden. Het klassieke aanbod van vliegvakanties, citytrips enzovoort blijft behouden, maar de voorbije maanden zijn verschillende samenwerkingen opgezet die verder gaan. Onder andere met Interhome, dat meer dan 50.000 vakantiewoningen binnen en buiten Europa aanbiedt, en met campings.com, dat meer dan 2.000 kampeeradressen in portefeuille heeft. Ook ons eigen 'Eureka'-platform staat nu op punt: Belgen kunnen er zelf hun reis samenstellen en hebben de keuze uit bestemmingen over de hele wereld.'

Lees verder

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud