Advertentie

Aedifica in zee met 'Happy Old People'

©Aedifica

Het vastgoedbedrijf Aedifica koopt Senior Flandria, een gebouw met seniorenflats in Brugge, en legt daarvoor ongeveer 10 miljoen euro op tafel.

In concreto neemt Aedifica alle aandelen van twee vennootschappen: Senior Hotel Flandria, de eigenaar van het gebouw, en Patrimoniale Flandria, de eigenaar van het terrein.

Het assistentiewoningengebouw Senior Flandria ligt aan de Baron Ruzettelaan in de deelgemeente Assebroek. Het dateert van 1991 maar verkeert in zeer goede staat en omvat 108 appartementen en een reeks gemeenschappelijke ruimten voor bejaarden. Het wordt uitgebaat door Happy Old People (Armonea-groep) op basis van een huurovereenkomst op lange termijn die nog een twintigtal jaar loopt.

Na de kapitaalverhoging van 153 miljoen, die eind juni werd afgerond, is dit een tweede investering van Aedifica. Een week geleden maakte Aedifica al de acquisitie van een woonzorgcentrum in ’s-Gravenbrakel bekend.

Aedifica legt zich toe op residentieel vastgoed, enerzijds flatgebouwen in de voornaamste Belgische steden, anderzijds huisvesting voor senioren in België en Duitsland. De waarde van de portefeuille is opgelopen tot meer dan 900 miljoen euro.

Lees verder

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud