Advertentie
Advertentie

Professionele beurzen Batibouw uitgesteld naar 2022

Batibouw kon vorig jaar nog net doorgaan. Dit jaar bleef er enkel een virtuele versie over die met grote technische problemen kampte. Ook de professionele beurzen van juni zijn nu uitgesteld. ©BELGA

Probuild, InstallPro en Project, de professionele beurzen in het kader van Batibouw, worden uitgesteld naar 2022.

De drie beurzen stonden op de agenda als live events in juni 2021. Wegens de vele onbekende factoren als gevolg van de coronacrisis besloot organisator Fisa die beurzen uit te stellen tot volgend jaar.

De beurzen Probuild (ruwbouw, daken, ramen en deuren), InstallPro (sanitair- en elektriciteitsinstallateurs) en Project (in het teken van de tertiaire sector en vooral gericht op grootschalige niet-residentiële projecten) worden verschoven naar februari 2022. Die beurzen kwamen vorig jaar in de plaats van de vroegere professionele dagen van Batibouw. Dit jaar was hetzelfde concept voorzien.

Corona dwong ook al het bouwsalon Batibouw, dat op het grote publiek mikt, eerder deze maand om volledig virtueel te gaan. Met 30.000 bezoekers waren dat er veel minder dan verhoopt. In het openingsweekend kampte de website van de beurs met capaciteitsproblemen, zodra er te veel bezoekers online kwamen. Fisa uitte zware kritiek op het platform van Brussels Expo.

Vorig jaar kon Batibouw nog net fysiek plaatsvinden voor de lockdown van maart. De beurs lokte toen ruim 187.000 bezoekers naar Brussels Expo. Dat was ook al beduidend minder dan in de voorafgaande jaren.

Lees verder

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud