Quares krijgt een volledig nieuwe top

Siham Rahmuni wordt de nieuwe CEO van Quares. ©Quares

Het vertrek van Anneleen Desmyter bij Quares valt samen met het aantreden van een volledig nieuw directiecomité. De twee overblijvende stichters krijgen een andere rol bij de Antwerpse vastgoeddienstengroep.

Siham Rahmuni (34), tot nu toe financieel & HR directeur van Quares, wordt de nieuwe CEO.

Quares gaat ook voluit voor digitalisering en automatisatie. Het bedrijf krijgt daarom met Bart Desmedt als eerste in de Belgische vastgoedsector een Chief of Innovation (CINO). Samen met de nieuwe  operationele directeur (COO) Sonny Catelin vormen de drie het nieuwe management.

De twee resterende (stichtende) partners Herman Du Bois en Freddy Hoorens nemen de aandelen van Anneleen Desmyter over.  Ze verdwijnen zelf ook uit de operationele leiding.

Hoorens en Du Bois gaan focussen op business development en op de eigen vastgoedfondsen, waaronder Quares Student Housing en Quares Sustainability Initiative.

Toen Quares in 2005 werd opgericht, bestond het bedrijf uit tien medewerkers. Vandaag telt het 70 medewerkers en is het actief in de Benelux. Het bedrijf realiseerde in 2018 een omzet van 8 miljoen euro met ebitda-marge van 12 procent.

Lees verder

Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud