WDP breidt uit in Nederland

Joost Uwents, CEO van WDP, en Tony De Pauw, bij één van hun logistieke centra in Nederland. ©Wouter Van Vooren

De Belgische vastgoedonderneming WDP, gespecialiseerd in logistiek, koopt drie nieuwe kavels in Nederland, voor een totale oppervlakte van 280.000 m². WDP investeert hier 57 miljoen euro in.

WDP  stelt dat de pas aangekochte 280.000 m² een ontwikkelingspotentieel voor magazijnen hebben van 150.000 m². De onderneming heeft vandaag al 3 miljoen m² aan gronden in Nederland, waarvan 1,73 miljoen m² met magazijnen. Met de bijkomende investering wordt WDP ongeveer even groot in Nederland als in thuisland België. WDP heeft in België 3,4 miljoen m² gronden en 1,78 miljoen m² magazijnen.

178 sites
magazijnen
WDP heeft vandaag voor 3,8 miljoen m2 panden in portefeuille, met 178 sites gespreid over België, Nederland, Frankrijk, Luxemburg en Roemenië.

De vastgoedonderneming breidt uit in het Nederlandse Bleiswijk, waar het nieuwbouwmagazijnen neerzet voor Mediq, Total Exotics en Toolstation. Daarnaast zal WDP ook verder het Schiphol Logistics Park verder ontwikkelen, een site die een directe connectie heeft met de luchthaven van Schiphol. En dan voegt WDP ook 's-Hertogenbosch toe als nieuwe locatie in zijn Nederlandse vastgeodportefeuille.

WDP investeert 57 miljoen euro in de nieuwe gronden.

De vastgoedonderneming heeft vandaag voor 3,8 miljoen m² panden in portefeuille, met 178 sites gespreid over België, Nederland, Frankrijk, Luxemburg en Roemenië.

Lees verder

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Partner content