Banimmo koopt retailgalerij nabij Parijs

Banimmo heeft dit handelspand in de buurt van Orléans van de hand gedaan

Banimmo koopt voor 11,5 miljoen euro een handelsgalerij nabij Parijs. Voorts neemt de vastgoedvennootschap een terrein over in Evere en verkoopt ze een handelspand in Orléans.

Banimmo telt 11,5 miljoen euro neer voor een handelsgalerij in Suresnes, een buurgemeente van Parijs langs de Seine. De galerij zal voor 7 miljoen euro gerenoveerd en uitgebreid worden tot een huuroppervlakte van 4.660 vierkante meter en 107 parkeerplaatsen. Banimmo heeft al een huurovereenkomst met een 'eersterangssupermarkt' gesloten.

Banimmo heeft ook zijn grondbank in de regio Brussel uitgebreid. Het gaat om een terrein van 1,47 hectare in het Da Vinci Park in Evere. Een niet verhuurd gebouw van zowat 7.500 vierkante meter wordt afgebroken. Het vastgoedbedrijf investeert 1,8 miljoen euro in het terrein.

Banimmo verkoopt tot slot ook iets: een handelspand van 600 vierkante meter in de buurt van Orléans. De grootte en de typologie van het gebouw beantwoorden niet meer aan de investeringscriteria van de groep. De verkoop levert 900.000 euro op. Dat zorgt volgens het persbericht voor 'een negatieve maar niet significante impact op de resultaten'.

Lees verder

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud