Banimmo krijgt Brusselse gebouwen niet verhuurd

Banimmo vond nog geen nieuwe huurder voor het Diamond-gebouw. ©Banimmo

De vastgoedvennootschap Banimmo meldt dat de onderhandelingen zijn afgesprongen over de verhuur van haar Brusselse kantoorgebouw Arts 27 en van Alma Court in Zaventem. De bezettingsgraad bleef in het derde kwartaal stabiel op 84 procent.

Banimmo had eind juni gezegd dat er belangrijke onderhandelingen liepen met kandidaat-huurders voor enkele gebouwen. Twee daarvan zijn afgesprongen of werden uitgesteld, klinkt het nu. Er werd wel 728 m² verhuurd in het Diamond-gebouw aan de industrielaan in Anderlecht. In Frankrijk werden contracten afgesloten voor 1.707 m². Ook de commerciële herpositionering van de Galerie St Germain - goed voor 3.800 m² in hartje Parijs - verloopt gunstig, zegt Banimmo in een kwartaalupdate.

De netto huuropbrengsten kwamen in het derde kwartaal uit op 8,27 miljoen euro, tegenover 10,83 miljoen een jaar eerder. De daling is het gevolg van enkele verkopen van eigendommen die in 2011 hebben plaatsgevonden.

Banimmo gaat ervan uit dat het dit jaar een hoger resultaat zal boeken dan vorig jaar, maar zegt dat het 'onder de interne doelstellingen' zal blijven.

Lees verder

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud