Advertentie

Compagnie Het Zoute heeft grootse plannen in Cadzand

(foto HH) ©Joyce van Belkom/Hollandse Hoogte

Compagnie Het Zoute wil op termijn meer dan 400 apparemtenten bouwen in de Nederlandse badplaats Cadzand, goed voor een investering van 100 miljoen euro. Dat zei gedelegeerd bestuurder Philippe Muylle van het vastgoedbedrijf uit Knokke-Heist maandagochtend. De bouwprojecten moeten Cadzand nieuw leven inblazen.

'Het lijkt alsof de tijd heeft stilgestaan in Cadzand', zei Muylle die daar verandering in wil brengen. 'Het is de bedoeling dat we 100 miljoen euro gaan investeren in grond en gebouwen.'

Hoeveel appartementen er precies komen is nog niet duidelijk maar er wordt gesproken in de orde van 400 tot 450. Ook de termijn is nog niet vastgelegd. 'Het spreekt voor zich dat de markt dat voor een groot deel zal bepalen.'               

Een lopend project blijkt nu al succesvol. Van de 131 gebouwde appartementen in het complex Duinhof zijn er al 122 verkocht. 'Er is al lang niets meer gebouwd in Cadzand, dus de appartementen wekken interesse. Bovendien brengen we als Belgisch bedrijf ook Belgische klanten aan en er is de scherpe prijs, die iets lager ligt dan aan onze kust', verklaart Muylle.    

Het vastgoedbedrijf investeert niet enkel in appartementen maar werkt ook samen met tien Nederlandse ondernemingen aan de uitbouw van een jachthaven met 140 plaatsen. 'Laat ons wel duidelijk zijn dat we geen tweede Knokke willen, maar wel een eigen identiteit voor Cadzand', besluit Muylle. 

Lees verder

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud