De Tijd vraagt uw mening

Wat vindt u van De Tijd? Omdat deze krant vandaag precies een jaar als De Tijd door het leven gaat, willen we graag uw mening horen.

Op 3 november 2003 verschenen we voor het eerst op maandag en sinds die dag vindt u ook dagelijks het katern Pigment bij uw krant. 12.052 krantenpagina's later willen we die eerste verjaardag op een bijzondere manier vieren: door u het woord te geven. Want een krant is nooit af en nieuwe stappen in de evolutie van dit dagblad doen we graag in dialoog. Voor het eerst in het bestaan van de krant vragen we onze lezers hun oordeel over de krant, hun opmerkingen, hun klachten... en waarom niet: hun lof.

Bij deze krant vindt u een enquêteformulier dat ons moet helpen ons een idee te geven wat u van uw krant vindt en wat u nog anders of beter wilt. Aan het enquêteformulier hangt een verjaardagskaart van onze huiscartoonist Kamagurka. U kunt die van het enquêteformulier knippen om er later een van uw vrienden of familieleden mee te feliciteren, als ook zij een extra kaarsje uitblazen. De enquête kunt u ons met de bijgevoegde enveloppe gratis terugsturen.

Het invullen neemt slechts een vijftal minuten in beslag. Het kan nog sneller als u de vragenlijst op het internet invult. Daarvoor moet u surfen naar www.tijd.be/lezersenquete .

Onder alle deelnemers verloten we drie digitale fototoestellen.

We hopen al heel snel de vruchten te plukken van deze rondvraag en de krant nog beter op uw behoeftes af te stemmen. Maar daar leest u later alles over in De Tijd.

De redactie

Lees verder

Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud