Advertentie

Bureau van Dijk boekt stabiele bedrijfswinst

Het bedrijf is tevreden met de omzet, maar had meer verwacht van de winstmarge. De omzet steeg met 15,7%, terwijl het management op 14,5% rekende. Aangezien de bedrijfswinst gelijk bleef bij een stijgende omzet, daalde de winstmarge van 11,1% naar 9,6%. De prognose van het management lag op 12%.

De Franse dochter legde mooie cijfers voor. Haar aandeel in de omzet steeg van 29% naar 41,6%. Haar bedrijfswinstmarge lag met 11,5% boven de 9,6% van heel het bedrijf. Verleden jaar leden de Franse activiteiten nog een bedrijfsverlies.

In het voorbije halfjaar sleepte de cel die zich specialiseert in de omzetting naar de euro, veel opdrachten in de wacht. Bureau van Dijk richtte daarnaast een interne cel op voor recrutering. Het bedrijf, dat 306 werknemers telt, wierf dit jaar 43 nieuwe mensen aan, vooral voor de domeinen elektronische handel en klantenrelaties.

Creyf'''s-topman Michel Van Hemele, zei op de publicatie van de halfjaarresultaten van zijn bedrijf dat Creyf'''s 94% bezit van Bureau van Dijk. Creyf'''s heropende het bod van 6 augustus tot 3 september.

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud