Advertentie

Resilux bevestigt vooruitzichten

Over de eerste zes maanden steeg de netto courante kasstroom met 8,7% tot 9 miljoen euro. "Tegenwoordig moet iedereen waarschuwingen de wereld insturen, maar we blijven bij onze vooruitzichten", merkt een duidelijk tevreden gedelegeerd bestuurder Dirk De Cuyper op. Ook voor volgend jaar is hij optimistisch, maar hij waagt zich nog niet aan concrete voorspellingen.

De personeelskosten zijn in het eerste semester van dit jaar gestegen door de hogere arbeidskosten bij het overgenomen Femit Plastics. Door het groot aantal opstartende vestigingen spelen ook de schaalvoordelen nog niet ten volle. "Naarmate we meer productielijnen per vestigingen opstarten, zijn er minder mensen per lijn nodig", verklaart De Cuyper. De financiele kosten zijn dan weer toegenomen door de afschrijving van consolidatieverschillen.

Verder zei De Cuyper ook dat Resilux momenteel geen overnameplannen meer heeft: "Er zijn nauwelijks nog overnamedoelwitten te vinden. De bedrijven zijn ofwel te groot ofwel te klein. De komende maanden leggen we ons toe op integratie en interne groei."

03/2860425

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud