shareholder

Fortisschikking vandaag voorgelegd aan Gerechtshof Amsterdam

©Ageas

Ageas, Stichting FORsettlement en de claimantenorganisaties, de Nederlandse beleggersvereniging VEB, Stichting Investor Claims Against Fortis (SICAF), Stichting FortisEffect en Deminor (de 'Partijen') maken bekend dat zij vandaag een gezamenlijk verzoek zullen indienen bij het Gerechtshof Amsterdam om het schikkingsakkoord van 14 maart 20161 met betrekking tot alle burgerlijke rechtszaken gerelateerd aan de gebeurtenissen in 2007 en 2008 in de voormalige Fortisgroep bindend te verklaren.

Conform het schikkingsakkoord van 14 maart 2016 waarbij Ageas overeenkwam om, zonder erkenning van enige fout, een totaalbedrag van EUR 1.204 miljoen te betalen aan 'In aanmerking komende Aandeelhouders' die onder de schikking vallen, zullen de partijen vandaag het Gerechtshof Amsterdam verzoeken om de schikking bindend te verklaren overeenkomstig de Nederlandse Wet Collectieve Afwikkeling Massaschade ('WCAM').

Lees het persbericht hier.

Advertentie
Logo
Partner Content biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie