shareholder

Inhuldiging The Horizon: neem een kijkje achter the horizon

©Home Invest Belgium

Alles verandert in de moderne wereld. Onze manier van werken, reizen, shoppen, ontspannen... en onze manier van wonen. The Horizon is een vernieuwend vastgoedproject omdat het voor het eerst huurappartementen combineert met gemeenschappelijke ruimtes. Dit oude kantoorgebouw werd door Home Invest Belgium omgevormd tot een nieuw woonproject.

Slimmer wonen is beter wonen

Home Invest Belgium is gespecialiseerd in wooneenheden bestemd voor de private huurmarkt. Een kwalitatief product afleveren aan de huurders is dan ook het handelsmerk geworden. Dit project was een unieke gelegenheid om een plan uit te werken met een duidelijk toekomstbeeld. The Horizon introduceert een nieuw concept op de huurmarkt: comfortabele, middelgrote appartementen voor privégebruik. Maar om te werken, om vrienden te ontvangen en voor andere vrijetijdsactiviteiten kunnen de bewoners gebruik maken van gemeenschappelijke ruimtes die vrij te gebruiken zijn of gereserveerd kunnen worden.

Zin om een film te kijken? Of piano te spelen? Aan sport te doen of de kinderen te laten spelen? Wil je een grote groep vrienden ontvangen in de skylounge? Alles is voorzien.

We gaan uit van het principe dat we verschillende mogelijkheden willen aanbieden aan de huurders” zegt Toon Haverals, Chief Develpment Officer bij Home Invest Belgium. “Sommige diensten zijn gratis, anderen zijn beschikbaar tegen een lage prijs. De rentabiliteit van het gebouw komt van de huurinkomsten, we willen geen winst maken op de gemeenschappelijke delen.”

In The Horizon kan men dus op een alternatieve manier wonen. Het is hier perfect mogelijk om in de stad te wonen zonder enig wooncomfort op te geven.

Voor Sophie Lambrighs, CEO van Home Invest Belgium, is dit een uniek vastgoedproject in België. “De vorm van het gebouw was een uitdaging voor ons. Maar uiteindelijk heeft het ons geholpen een vernieuwend project uit te bouwen die voldoet aan de private huurmarkt maar ook aan de mentaliteit en noden van stadsmensen.

Diensten op maat van de bewoners

Bovenop de gemeenschappelijke delen kunnen de bewoners gebruik maken van diensten ‘à la carte’ via een online platform. Zo kunnen ze bijvoorbeeld een fiets of auto huren (via een Cambio verhuurstation aan het gebouw), de cinemazaal huren, beroep doen op de carwash of een dienstenchequebedrijf, een ontbijt bestellen of zelfs boodschappen doen.

Omdat men bepaalde zaken gemeenschappelijk kan aankopen worden gebruiks- en installatiekosten in The Horizon geoptimaliseerd. Bijvoorbeeld: De TV- en internetaansluiting zijn beschikbaar en klaar voor gebruik via een persoonlijke code, er is een bijkeuken, er zijn kleine moestuintjes op het dak waar de bewoners hun eigen groenten kunnen kweken en er is een gemeenschappelijke bureauruimte met een professionele printer voorhanden.

The Horizon van Home Invest Belgium stelt een nieuwe manier van wonen voor op de Brusselse huurmarkt voor mensen die op een andere manier willen leven.

Lees het persbericht hier.

Logo
Partner Content biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie