Logo
Partner Content biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De Partner zijn verantwoordelijk voor de inhoud.

De visie van KBC Wealth

Regine Debeuckelaere, Directeur KBC Private Banking & Wealth ©Studio Dann

Het geheim van een optimaal vermogensbeheer? Actief luisteren naar klanten, een vertrouwensband opbouwen en top expertise aanbieden. Daarom is een goed gesprek bij KBC Wealth minstens zo belangrijk als de cijfers. Je moet namelijk eerst een visie ontwikkelen en dan pas overgaan tot de uitwerking.

KBC Wealth bekleedt een uitzonderlijke positie in de financiële wereld. Als belangrijke marktspeler hanteren wij een allesomvattend relatiebeheer. Dat betekent dat we uw familievermogen in zijn geheel bekijken, en u over alle domeinen heen ontzorgen. Zo garanderen we dat uw minutieus opgebouwde vermogen in de juiste richting wordt gestuurd.

Verder dan klassiek beheer
En onze wealthvisie gaat nog een flink stuk verder. Wij helpen u bijvoorbeeld graag met objectief vastgoedadvies. Net omdat wij geen makelaars zijn, kunnen we zonder verkoopdoel concrete vastgoedprojecten met u bespreken. Of we wijzen u de weg naar een familiecharter, dat onder meer de juiste accenten legt bij de generatieoverdracht van uw vermogen. 

‘Dit is een mensenbusiness. Alles staat of valt bij de natuurlijke ‘klik’ tussen een klant en zijn wealth officer’
Regine Debeuckelaere
DIRECTEUR KBC PRIVATE BANKING & WEALTH

Bijzonder is ook dat we uw toekomstplannen, passies en dromen in kaart kunnen brengen, via onze financial planningservice. Dankzij gedetailleerde berekeningen geven we aan wat u met uw vermogen nog kunt realiseren over 20, 30 tot zelfs 40 jaar. Zo bent u optimaal voorbereid op de toekomst.

Innovatief investeren
We helpen u ook graag met private equity: daarbij investeert u via geselecteerde fondsen rechtstreeks kapitaal van veelbelovende niet-beursgenoteerde ondernemingen. Zo krijgen die de kans om te groeien en hun innovatie- en concurrentiekracht te vergroten. Of u kunt een verschil maken met maatschappelijk verantwoorde investeringen (SRI), waarbij een aantrekkelijke potentiële financiële return gekoppeld wordt aan een directe samenlevingsimpact.

Toegang tot een heel netwerk
Kortom: uw wealth officer biedt u als vertrouwenspersoon een directe toegang tot een uitgebreid netwerk van topexperts: van estate planning, rond beleggingen, over vastgoed, tot verzekeringen of kunst… Zo leveren we u probleemloos een diepte-expertise in de domeinen van uw keuze. Ongeacht de deskundigheid die u nodig hebt: wij bekijken uw vermogen altijd vanuit alle bestanddelen en over de generaties heen.

‘Wij bekijken uw vermogen altijd vanuit alle bestanddelen en over de generaties heen’
Regine Debeuckelaere
DIRECTEUR KBC PRIVATE BANKING & WEALTH

Tot slot is het ook geruststellend om te weten dat KBC tot de wealth-marktleiders behoort. Ook de komende jaren blijven we onverminderd voortbouwen aan de toekomst en de veiligheid van het vermogen van onze klanten en hun familieleden.

Regine Debeuckelaere, Directeur KBC Private Banking & Wealth

BIO

Sinds 2015 is Regine Debeuckelaere directeur KBC Private Banking & Wealth. In die functie bundelt ze haar jarenlange ervaring rond persoonlijke customerservice. Als directeur Distributie was ze onder meer verantwoordelijk voor de oprichting van KBC Live: een uniek platform waar klanten rechtstreeks bellen met experts uit hun eigen streek. En als retaildirecteur verdiepte ze zich acht jaar in een breed spectrum aan bankdiensten: van kredieten tot vermogensopbouw.

Nextgen Academy

Met dit programma investeert KBC Wealth Management in de kinderen en kleinkinderen van zijn klanten, die voor het overgrote deel bestaan uit actieve bedrijfsleiders. Tijdens deze infosessies, met gemiddeld 20 deelnemers, komen verschillende onderwerpen aan bod via expertpresentaties en panelgesprekken. Artificiële intelligentie, familiecharters, investeren in onroerend goed, private equity: alles wat hoort bij de begeleiding van kinderen van klanten krijgt een plek.

Kennismaken met de diensten van KBC Private Banking en Wealth? Vraag een afspraak aan of bezoek onze website.

Lees verder

Logo
Partner Content biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De Partner zijn verantwoordelijk voor de inhoud.