Logo
Partner Content biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.

Discretionair vermogensbeheer, de beleggingsformule voor mensen met weinig tijd

Klassieke spaarrekeningen brengen al jaren haast niets op. Mogelijk veel hogere rendementen zijn te behalen wanneer u uw geld toevertrouwt aan een vermogensbeheerder en voor een belegging op maat van uw risicoprofiel kiest.

Veel spaarders zoeken naar alternatieven om hun kapitaal optimaler te laten renderen. Zelf beleggen schrikt velen af. Soms ontbreekt het hen gewoon aan de nodige tijd en kennis om de marktevoluties nauwgezet op te volgen en erop te reageren. In dat geval biedt discretionair vermogensbeheer een mogelijke oplossing. Daarbij vertrouwt u het beheer van uw beleggingen toe aan een expert. Die zorgt dan voor uw kapitaal en maakt werk van een professionele opvolging.

Vanaf 15.000 euro

‘Ons online vermogensbeheer kent een zeer lage instapdrempel’, vertelt Geert Van Herck, hoofdstrateeg bij KEYPRIVATE. ‘Veel banken maken discretionair vermogensbeheer pas toegankelijk vanaf een minimuminbreng van 250.000 euro. Sommige schieten pas uit de startblokken rond 1 miljoen euro. Wij bieden een democratisch alternatief aan. Bij ons kan het al vanaf 15.000 euro, en dankzij het gebruik van trackers tegen een lage kostprijs.’

‘Bij ons krijgt iedereen binnen zijn persoonlijke risicoprofiel toegang tot de beurs’, verduidelijkt Geert Van Herck. ‘Bij wijze van spreken kunnen klanten met één vingerknip bij ons wereldwijd beleggen. Al met de aankoop van één enkele tracker kunnen we aan een portefeuille een volledige activacategorie toevoegen.

Diversificatie en kernactiviteiten

Samen met een professioneel investeringscomité mikt KEYPRIVATE op een zo veilig mogelijke spreiding en diversificatie van de beleggingsportefeuilles van zijn klanten. Cash, trackers op onder andere opkomende markten, obligaties en goud helpen om een aantal marktbewegingen op te vangen.

‘Met wetenschappelijk onderbouwde computermodellen die we bijsturen met menselijke expertise, houden we de risico’s onder controle. We stappen niet mee in extremen. We evolueren mee met de markt en mikken steevast op de lange termijn’, verduidelijkt Geert Van Herck.

‘Met wetenschappelijk onderbouwde computermodellen die we bijsturen met menselijke expertise, houden we de risico’s onder controle.'
Geert Van Herck
Chief Strategist bij KEYPRIVATE

Bij KEYPRIVATE ligt de focus integraal op vermogensbeheer. ‘Bijkomende diensten als fiscaal en juridisch advies en successieplanning weren we bewust. Die diensten behoren niet tot onze kernactiviteiten’, zegt Geert Van Herck. ‘Het zuivere beheer van het geld – het kapitaal dat iemand jaren bijeen spaart – blijft voor zowat alle klanten hét belangrijkste. Bovendien zorgen er we met onze focus mee voor dat we de kosten laag kunnen houden. Wie wil er zijn geld op de lange termijn nu niet zo goed mogelijk tegen zo laag mogelijke kosten beleggen? ’

Tijdelijk aanbod  Open een KEYPRIVATE vóór 15/11/2019, uw beheerskosten worden vergoed tot het einde van het jaar.*

*Aanbod onder voorwaarden

Meer weten over KEYPRIVATE?

Schrijf u hier in voor een infosessie: in de ochtend of in de middag/avond.

Lees verder

Logo
Partner Content biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.