Logo
Partner Content biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.

MeDirect trotse partner De Tijd Beleggerswedstrijd

Beurs Rally awards

Van november tot februari kunt u opnieuw deelnemen aan De Tijd Beursrally. MeDirect is voor de vierder keer trotse partner van deze grote beleggerswedstrijd waarbij u virtueel kunt beleggen in aandelen én fondsen. Vorig jaar kreeg de winnaar zijn prijs overhandigd tijdens de prestigieuze ‘Closing Bell Ceremony’.

Via deze wedstrijd kunnen beginnende beleggers op een leuke en educatieve manier de wereld van beleggen ontdeken. En de meer ervaren beleggers kunnen hun investeerderskwaliteiten meten met anderen. Een initiatief waar MeDirect, als dé fondsenbank graag mee haar schouders onder zet.

Deelnemen kan op www.beursrally.be

Spreiden met fondsen

In tijden van lage rente is sparen alleen niet voldoende om je spaargeld te laten renderen. Een basisregel bij beleggen is: zorg voor voldoende spreiding. Met de integratie van een vijftigtal fondsen uit het aanbod van MeDirect, zonder instap- en uitstapkosten, beschikken de deelnemers over een divers gamma. 'Je begint met een fictief startkapitaal van 50.000 euro. Daarmee kan je een portefeuille van zowel aandelen als fondsen samenstellen.'

Bij de inschrijving krijgt elke deelnemer ook een cadeau van MeDirect: 2.000 euro virtueel geld bovenop het startbedrag, om te beleggen in een fonds naar keuze. Daarnaast kunt u nog op andere manieren extra fictief kapitaal verwerven. Zo wordt er een dagelijkse quiz georganiseerd. Minstens één keer per week zal daarin een specifieke vraag over fondsen gesteld worden.

‘We steunen maar al te graag een wedstrijd die spaarders op een educatieve en speelse manier laat kennis maken met de wereld van beleggen. Zeker wanneer die ook het belang van spreiding in de kijker zet.’

Tim Rooney
CEO MeDirect

Echte geldprijzen

Hoewel u met fictief geld belegt, vallen er échte prijzen te winnen. De winnaar van het algemeen klassement krijgt een beleggersrekening bij MeDirect ter waarde van 10.000 euro. De eerste plaatsen in het fondsen- en studentenklassement worden beloond met een beleggingsrsrekening met respectievelijk 5.000 en 2.500 euro. Er zijn ook verschillende troostprijzen voorzien. De prijzen worden mede mogelijk gemaakt dankzij de steun van BlackRock, M&G en NN Investment Partners, drie van de zestig gerenommeerde fondsenhuizen op het MeDirect-platform.

Prijzen met de steun van de fondsenhuizen:


NN Investment Partners is de vermogensbeheerder van NN Group N.V., een beursgenoteerde onderneming. NN Investment Partners, met hoofdzetel in Den Haag, beheert een vermogen van in totaal ongeveer 268 miljard euro voor instellingen en privé-beleggers over de hele wereld.

M&G is een van de grootste actieve vermogensbeheerders in Europa die bekend staat voor haar beleggingsaanpak van overtuiging en lange termijn. We willen onze klanten helpen hun financiële doelstellingen te bereiken door middel van een actief beleggingsbeheer in een gediversifieerd gamma van activaklassen.

BlackRock is een internationale vermogensbeheerder die sinds 2003 op de Belgische markt actief is. BlackRock biedt een breed scala aan oplossingen voor instellingen, financiële professionals en particulieren onder merken BlackRock (actieve fondsen) en iShares (ETF). Ze integreren de beoordeling van milieu-, sociale en governancepraktijken (ESG) in de beleggingsprocessen.

 

De Beursrally duurt tien weken. In die periode kan je uitgebreid kennis maken met het reilen en zeilen van de beurs. Ideaal dus om je eerste stappen in de beleggerswereld te zetten, zonder dat je daarbij enig risico loopt. Hou er wel rekening mee dat in realiteit beleggen op veel langere termijn moet gebeuren. Want dit doe je enkel met geld dat je meerdere jaren kan missen.

Beleggen in fondsen of een gespreid beleggingsplan zonder instap- en uitstapkosten. Dat is een goed plan voor uw toekomst! Voor meer info, surf naar www.medirect.be

Lees verder
Logo
Partner Content biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie