Logo
Partner Content biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.

MeDirect trotse partner van "De Beursrally" van De Tijd

©Getty Images

Voor de zevende keer op rij steunt MeDirect “De Beursrally” met overtuiging en enthousiasme. Deze grote virtuele beleggerswedstrijd laat u toe aandelen, ETF’s en fondsen te verhandelen.

Beleggen wordt noodzakelijk en de interesse erin neemt alleen maar toe. In een periode waar enkel sparen niet meer voldoet om een interessant rendement voor uw geld op te brengen, wordt beleggen een evidentie!

Een zekere basiskennis komt van pas wanneer u beslist te beginnen met beleggen. Hoe meer kennis over beleggen, hoe meer kans op een goed rendement. Een beleggerswedstrijd als De Beursrally is een uitstekende manier om als beginnende belegger op een leuke en leerrijke manier de beleggerswereld te ontdekken. U kan namelijk uitgebreid kennis maken met het reilen en zeilen van de beurs. Ideaal dus om zonder enige risico’s de eerste stappen in de beleggerswereld te zetten. Daarnaast kunnen ook de meer ervaren beleggers deelnemen door hun beurskennis te testen en nieuwe strategieën uit te dokteren.

Advertentie

Gespreid beleggen is key

Een basisregel bij beleggen is om ervoor te zorgen dat er voldoende spreiding is. Door te spreiden, wordt uw geld verdeeld over verschillende effecten, meerdere regio’s en sectoren. Indien een sector slecht presteert, heeft dit geen invloed op uw volledige portefeuille. Gespreid beleggen vermindert daarom ook het algemeen risico. Met de integratie van een vijftigtal fondsen uit het aanbod van MeDirect beschikt u over een diverse fondsenselectie.

We zijn verheugd dat we de Beursrally voor de zevende keer sponsoren en dat we beginnende beleggers de kans geven om kennis te maken met de wereld van beleggen en dit zonder risico. Meer ervaren beleggers kunnen ook nieuwe strategieën uitproberen door deel te nemen aan de wedstrijd.

Ramin Fleury
Chief Growth Officer MeDirect

Als deelnemer begint u met een fictief startkapitaal van 50.000 euro. Daarmee kan u een portefeuille van zowel aandelen, ETF’s, als fondsen samenstellen, om zo een gediversifeerde portefeuille te bekomen. Bij de inschrijving, krijgt u ook 2.000 euro fictief geld bovenop het startbedrag om te beleggen in fondsen. Daarnaast kunt u nog extra fictief kapitaal verwerven door de dagelijkse quizvragen en de wekelijkse vraag over fondsen correct te beantwoorden.

Fictief beleggen, echte prijzen winnen

De Beursrally loopt tien weken. En, hoewel u met fictief geld belegt, vallen er wel echte geldprijzen te winnen. Er vallen drie prijzen te winnen. De winnaars verkrijgen een Beleggingsrekening bij MeDirect:
- De winnaar van het algemeen klassement krijgt een Beleggingsrekening ter waarde van 10.000 euro;
- De winaar van het fondsenklassement krijgt een Beleggingsrekening ter waarde van 5.000 euro;
- De winnaar van het studentenklassement krijgt een Beleggingsrekening ter waarde van 2.500 euro.

Kan u niet wachten om echt te beleggen? Surf naar www.medirect.be, wordt klant en ontdek ons trading platform.

Advertentie
Lees verder
Logo
Partner Content biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie