Logo
Partner Content biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.

De juiste subsidie voor uw bedrijf

Tatyana Vitalyova, Subsidieadviseur Alaska ©Alaska

Lokale, Vlaamse, Europese of andere subsidies? Het lijkt soms een wildgroei aan steun. Positief voor u als ondernemer, want hoe meer subsidies er bestaan, hoe groter de kans dat u voor een bepaalde maatregel in aanmerking komt. Alleen, welke subsidie past het best bij uw toekomstplannen? Uw accountant helpt u in die zoektocht.

Het accountancykantoor van de toekomst spitst zich niet alleen toe op accountancy en fiscaliteit, vindt Tatyana Vitalyova, subsidieadviseur van consultant Alaska: ‘Het ondernemerslandschap wordt complexer en complexer. En dus moeten de diensten die we aanbieden evolueren. Wij ondersteunen bijvoorbeeld steeds meer klanten bij in de zoektocht naar subsidies.’

Ondersteuning

U bent aan het groeien en hebt specifieke kennis nodig? Of u maakt een innovatieve transformatie mee en wilt investeren? U hebt specifieke hr-acties op de planning staan? U doet meer voor het milieu dan wettelijk verplicht is? U brengt binnenkort een innovatie op de markt? ‘Dat zijn allemaal cases waarvoor ondernemers ondersteuningsmogelijkheden kunnen krijgen’, weet Tatyana Vitalyova.

Ook voor wie internationaal wil gaan en nieuwe markten wil verkennen, liggen de mogelijkheden voor het grijpen. ‘De buitenlandse markt biedt voor heel wat bedrijven groeikansen. Dankzij export vergroten ze hun afzetgebied en zetten ze hun productiemiddelen efficiënter in. Die internationale reflex brengt vaak succesvolle projecten tot stand over de grenzen heen’, legt Vitalyova uit. ‘En daarom belonen onze overheden ambitieuze plannen vaak met subsidiemogelijkheden.’

‘Of het gaat om internationale premies, innovatie, duurzaam ondernemen of grote investeringen: wij gidsen door het vaak ondoorzichtige subsidielandschap.’
Tatyana Vitalyova
Subsidieadviseur, Alaska

Uw bedrijf komt bijvoorbeeld in aanmerking voor subsidies bij deelname aan bepaalde beurzen, als u een nieuwe website, webshop of bedrijfsfilm in verschillende talen ontwikkelt, bij de oprichting van een prospectiekantoor buiten Europa of de aanwerving van een exportmanager of een andere sleutelfiguur.

‘Ons kantoor biedt sinds kort advies aan bedrijven die op zoek zijn naar subsidies’, zegt Tatyana Vitalyova. ‘We screenen activiteiten en projecten en gaan na welke subsidies voor een ondernemer interessant zijn. Wij ondersteunen bij het schrijven en samenstellen van de dossiers. Zo besparen ondernemers tijd. En zijn ze zeker dat de aanvraag juist gebeurt.’

 Alaska wil bedrijven laten groeien. ‘Of het nu gaat om internationale premies, innovatie, duurzaam ondernemen of grote investeringen: wij gidsen door het vaak ondoorzichtige subsidielandschap’, besluit Tatyana Vitalyova.

Bent u een ambitieuze ondernemer? Neem contact op en dan kijken we samen hoe u maximaal ondersteund kunt worden.

CONTACT:

www.alaska-group.eu/nl
Engelse Wandeling 76
8510 Kortrijk 
info.kortrijk@alaska-group.eu
+32 (0)56 22 26 02

Lees verder

Logo
Partner Content biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.