Logo
Partner Content biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.

Ga resoluut voor de digitale transformatie

©Benny Moonen, Devoteam

Om de disruptieve veranderingen van de digitale transformatie op te vangen, moeten bedrijven hun processen herbekijken en nieuwe digitale diensten creëren. Devoteam helpt bij die overgang naar een digitaal businessmodel en laat IT-investeringen optimaal renderen.

Enkele jaren geleden besloot Devoteam om radicaal in te zetten op de digitale transformatie. 'Dat was het begin van een snelle, maar gerichte groei', weet Benny Moonen, de nieuwe algemeen directeur van de Belgische tak van Devoteam. Moonen onderscheidt vijf domeinen in de kerndomeinen die de digitale wereld vooruit stuwen:


Een Agile IT-omgeving gefundeerd op een robuuste cloudinfrastructuur, een DevOps aanpak om snel en kwalitatief nieuwe digitale oplossingen te bouwen en een geïntegreerd Enterprise Service Framework om digitale diensten te automatiseren en de kwaliteit ervan te bewaken.

Een digitale werkomgeving die werknemers centraal stelt en intelligent samenwerken en innovatie stimuleert.

'Het besluit om radicaal in te zetten op de digitale transformatie was het begin van een snelle, maar gerichte groei.'
Benny Moonen

Een intelligente exploitatie van de snel groeiende datastroom (Smart Data) door met nieuwe methodes in datascience gerichte digitale ervaringen aan klanten aan te bieden en bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Een doorgedreven digitalisering van bedrijfsprocessen die vandaag nog vaak te gefragmenteerd zijn en veel manuele manipulaties vragen.

Een solide Cyber Security, Compliance en Resilience-fundament dat volledig geïntegreerd is in alle onderdelen en Governance van het Digitaal Platform.

'Om een snelle groei in elk van deze domeinen te verwezenlijken', aldus nog Benny Moonen, 'was een samenspel van drie succesfactoren essentieel: een doorgedreven klantgerichte innovatie, een coherente opbouw van nieuwe digitale competenties en een sterk uitgebouwd partnership met leidende technologiebedrijven zoals Red Hat, Microsoft, ServiceNow en Google.'

Contact:

www.devoteam.be
Devoteam Belgium 17 Belgicastraat
1930 Zaventem
+32 (0)2 474 05 00
be.info@devoteam.com

 

Lees verder

Logo
Partner Content biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.