Logo
Partner Content biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.

‘Op zoek naar een nieuw ERP-pakket? Maak eerst uw huiswerk'

Dennis Houthoofd, managing director van horsum ©horsum

Nieuwe digitale tools kunnen uw bedrijf weer op de rails zetten. Maar hoe maakt u een gefundeerde keuze in het oerwoud van IT-oplossingen? En hoe weet u of uw bedrijf beter wordt van die nieuwe IT-systemen? Horsum begeleidt u snel, doordacht en doelgericht bij de digitale transformatie.

‘De digitale transformatie hoeft niet overweldigend te zijn’, vindt Dennis Houthoofd, managing director van horsum. Het ongebonden advies van horsum helpt uw bedrijf er vlot doorheen, belooft hij. ‘Ons voordeel? We zijn experts in bedrijfsprocessen, digitaal of niet. We evalueren dus eerst uw organisatie en bedrijfsambities. Pas dan gaan we over tot IT-selectie. Het resultaat: doelgerichte digitale oplossingen die uw groei ondersteunen.’

Elke onderneming moet eerst haar ‘huiswerk’ maken alvorens ze een nieuw IT-pakket zoekt, legt Houthoofd uit. ‘Het huiswerk maken noemen wij “Business assessment”, de zoektocht noemen we “Digitale selectie”.’

We evalueren eerst uw organisatie en bedrijfsambities. Pas dan gaan we over tot IT-selectie.
Dennis Houthoofd
managing director van horsum

‘Tijdens het Business assessment kijken we hoe efficiënt uw bedrijfsprocessen lopen. Hoe goed ondersteunen uw huidige IT-systemen die processen? In de Digitale selectie gaan we vervolgens op zoek naar de meest geschikte IT-oplossing voor uw specifieke bedrijfsnoden.’

Juiste match

Horsum bundelt alle bevindingen in een lastenboek en gaat daarmee op zoek naar mogelijke IT-partners, die volgens hun markt- en productkennis de juiste match vormen met uw onderneming. ‘Wij nemen de volledige research naar de juiste IT-partner uit uw handen. Aangezien we niet commercieel gebonden zijn aan een bepaalde IT-oplossing, bent u zeker van objectieve informatie’, zegt Houthoofd.

Zodra een bedrijf de IT-knoop doorgehakt heeft, zorgt horsum nog voor een efficiënte overdracht. ‘Onze inzichten in uw organisatie en processen zijn het ideale startpunt voor de verdere implementatie van uw IT-systeem’, besluit Dennis Houthoofd.

Meer info?

www.horsum.be

T. +32 9 378 38 28

Lees verder

Logo
Partner Content biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.