Logo
Partner Content biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.

Operationele leasing voor privépersonen: de flexibele oplossing voor uw mobiliteit

Kris Holvoet, Manager Sales Planning & Steering bij Alphabet ©David Plas

Wenst u geen grote investering te doen in de aankoop van een nieuwe wagen? Rijdt u graag zorgeloos tegen een vast maandtarief? Dan is het Business to Employee (B2E) aanbod van Alphabet de ideale oplossing voor u.

Een wagen kopen is een grote investering. En een wagen bezitten veroorzaakt vaak onverwachte kosten. Daarom is operationele leasing een interessante formule: voor een vast maandbedrag beschikt u immers over een all-in oplossing, ook als privépersoon. Vanaf september kunnen alle werknemers van onze klanten een auto leasen als privépersoon. Ook medewerkers met een bedrijfswagen kunnen via B2E een contract afsluiten voor zichzelf, een partner of kind vanaf 22 jaar. Een wagen leasen bij Alphabet is interessant omwille van verscheidene redenen. Eerst en vooral hebt u de kans om met een splinternieuwe wagen te rijden tegen een zeer gunstig maandelijks tarief. In dat tarief zijn onderhoud en verzekering begrepen, maar ook pechbijstand, herstellingen, zomerbanden, vervangwagen en taksen. Gevolg? Geen onverwachte kosten en geen onaangename verrassingen. U krijgt het gebruiksrecht over de wagen, Alphabet blijft de eigenaar.

U rijdt dus in een nieuwe en betrouwbare wagen, die zuiniger is dan een tweedehands auto. Daardoor betaalt u minder voor brandstof en onderhoud. Bovendien kunt u na afloop van uw contract opnieuw een gloednieuwe auto leasen zonder u zorgen te hoeven maken over de marktwaarde en de verkoop van uw vorige wagen. U rijdt dus altijd met een eigentijdse wagen, aangepast aan uw huidige behoeften. Want ons aanbod biedt steeds een selectie aantrekkelijke auto’s met een rijk uitrustingsniveau.

Flexibel 

Flexibiliteit staat bij deze formule centraal. Aan de start van het contract kiest u voor een jaarkilometrage van 10.000, 15.000 of 20.000 kilometer. Hebt u aan het einde van uw contract meer kilometers gereden? Geen probleem. U betaalt slechts enkele eurocenten per extra gereden kilometer. Staan er minder kilometers op uw teller dan wat vooropgesteld was, dan worden die vergoed aan dezelfde voorwaarden.

“Cash4Car” 

Met het B2E aanbod biedt Alphabet ook het perfecte antwoord op de “Cash4Car” regeling die vanaf 2018 in voege treedt. Indien de werkgever “Cash4Car” aanbiedt, kunnen werknemers die ervoor opteren om hun bedrijfswagen in te ruilen voor een financiële vergoeding hier een passend alternatief vinden door zelf hun nieuwe wagen te leasen. 

Kris Holvoet, Manager Sales Planning & Steering Alphabet Belgium 

 Interesse? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Alphabet. 


Lees verder
Logo
Partner Content biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.