Logo
Partner Content biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.

Tijdelijk voertuig voor korte termijn nodig? Alphabet lanceert AlphaRent

Tina Gysen, Manager Corporate Mobility Services ©DOC

Met AlphaRent introduceert leasingmaatschappij Alphabet een verzamelnaam voor haar aanbod kortetermijnverhuur.

Alphabet wil haar kortetermijnaanbod duurzaam maken naar de toekomst toe. Daarom lanceren we AlphaRent, een antwoord op alle situaties waarbij een tijdelijk voertuig op korte termijn een oplossing biedt. Dat kan gaan over medewerkers in proeftijd, een aanloopwagen in afwachting van een nieuwe wagen, een wagen voor een buitenlandse zakenrelatie,… In AlphaRent bundelen we verschillende formules, en daardoor hebben we voor elke situatie een oplossing op maat.

Onze voertuigen zijn standaard uitgerust met gps, bluetooth en all season banden. Bovendien is complete verzekering en pechverhelping inbegrepen. Snelheid en flexibiliteit staan centraal bij AlphaRent. Met vestigingen in Aartselaar, Hasselt, Gent en Zaventem levert Alphabet dagelijks tientallen wagens, en dat binnen een tijdspanne van 3 uur. Altijd en overal zo snel mogelijk leveren, dat is en blijft onze hoofddoelstelling. Ambitieus? Ja. Maar wij zoeken én vinden oplossingen, ook als we vragen krijgen die niet voor de hand liggen. Flexibiliteit zit nu eenmaal in ons DNA.

Advertentie

Innovatie

Naast snelheid en flexibiliteit, is ook innovatie een kritieke factor. We hebben al 30 jaar ervaring in kortetermijnverhuur, maar durven steeds met een kritische blik naar ons aanbod te blijven kijken. Zo lanceerden we de afgelopen jaren al enkele nieuwe producten. Shortlease bijvoorbeeld is een gulden middenweg tussen kortetermijnverhuur en de klassieke operationele leasing. Het is de ideale formule voor mensen die zes, twaalf of achttien maanden een wagen willen leasen. Het concept slaat aan. De klant komt ook niet voor verrassingen te staan: alle Shortlease-wagens zijn compleet verzekerd, internationale pechverhelping inbegrepen.

Tina Gysen, Manager Corporate Mobility Services

Lees verder
Logo
Partner Content biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.