shareholder

Ageas kondigt volgende stap in Fortisschikking aan: openbare hoorzitting

©Ageas

Op 16 maart 2018 zal het Gerechtshof Amsterdam als onderdeel van de procedure tot verbindendverklaring van het aangepaste Fortisschikkingsakkoord van 12 december 2017, een openbare hoorzitting organiseren.

Op 12 december 2017 dienden Ageas en de claimantenorganisaties Deminor, Stichting FortisEffect, Stichting Investor Claims Against Fortis (SICAF) en de Nederlandse beleggersvereniging VEB een aangepaste schikkingsovereenkomst met betrekking tot alle burgerlijke rechtszaken gerelateerd aan de gebeurtenissen in 2007 en 2008 in de voormalige Fortisgroep in bij het Gerechtshof Amsterdam, met het verzoek om de schikking verbindend te verklaren overeenkomstig de Nederlandse Wet Collectieve Afwikkeling Massaschade ("WCAM").

Het Gerechtshof Amsterdam heeft nu de datum van 16 maart 2018 vastgesteld voor een openbare hoorzitting als onderdeel van de WCAM procedure voor de verbindendverklaring van het aangepaste Fortisschikkingsakkoord van 12 december 2017.

Een oproeping voor de mondelinge behandeling van 16 maart 2018 zal worden gepubliceerd op de website www.FORsettlement.com.

Na deze openbare hoorzitting zal het Gerechtshof Amsterdam oordelen of de schikking verbindend kan worden verklaard.

Logo
Partner Content biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud