shareholder

ASIT biotech kondigt de lancering aan van een private plaatsing van converteerbare obligaties

©David Plas

Brussel, België, 18 juli 2019 - 07.00 uur MET - ASIT biotech (ASIT - BE0974289218), een Belgische biofarmaceutische onderneming gespecialiseerd in het onderzoek naar en de ontwikkeling en toekomstige commercialisering van baanbrekende immunotherapieproducten voor de behandeling van allergieën, kondigt vandaag de lancering aan van een private plaatsing (de "Transactie") van niet-gewaarborgde converteerbare obligaties, overeenkomstig resolutie 12 van de Buitengewone Algemene Vergadering van aandeelhouders van 28 juni 2019, in het kader van een bookbuilding procedure van de onderneming met Bryan, Garnier & Co Limited als Bookrunner.

ASIT biotech is voornemens de netto-opbrengst van de Transactie te gebruiken voor de klinische ontwikkeling van haar productkandidaten:

  • Voltooiing van ABT011 fase III (gp-ASIT + ™ bij grasstuifmeel rhinitis), inclusief voorbereiding van het datapakket om goedkeuring aan te vragen
  • Voorbereiding van het tweede jaar behandeling van de patiënten die ABT011 hebben beëindigd en dit voorafgaand aan het pollenseizoen 2020
  • Afwerken van het preklinisch pakket voor pnt-ASIT + ™ voor pinda-allergie

Het bookbuilding proces begint onmiddellijk na deze aankondiging. De resultaten van de Transactie zullen zo snel mogelijk na het sluiten van de bookbuilding in een persbericht worden bekendgemaakt.

De verhandeling van de aandelen van de vennootschap op Euronext Brussels en Euronext Parijs zal worden opgeschort tijdens de bookbuilding periode en de handel in aandelen zal naar verwachting worden hervat volgend op de publicatie van de resultaten van de Transactie.

Logo
Partner Content biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.
Advertentie
Advertentie
Advertentie