shareholder

muvi Cinemas installeert laserprojectoren in Saudische bioscoopzalen voor bioscoopervaringen van de toekomst

Cinionic ondersteunt de expansie van muvi Cinemas gedurende de vier komende jaren in het Koninkrijk Saudi-Arabië, en installeert er meer dan 400 nieuwe lasergestuurde projectoren

Kortrijk, België, 16 juni 2020 – Cinionic, de Barco cinema-joint venture kondigt de uitbreiding aan van zijn relatie met Muvi en brengt lasercinema bij een groter publiek in Saudi-Arabië. Muvi is de eerste Saudische bioscoopgroep van eigen bodem, en ging in 2019 van start. Het lag mee aan de basis van de introductie van de bioscoopervaring in de regio. Cinionic is een partner van Muvi sinds de oprichting van het Saudische bedrijf. In het kader van de voortdurende uitbreiding van de Saudische cinemasector zal het meer dan 400 nieuwe bioscoopzalen uitrusten met oplossingen uit zijn bekroonde portfolio van laserproducten, waaronder de Barco Smart Laser en Series 4-laserprojectoren.

"We blijven investeren in onze toekomst om onze klanten de beste ervaringen te bieden wanneer ze veilig naar de bioscoop zullen kunnen terugkeren", aldus Sultan Al Hokair, CEO van muvi Cinemas. Adon Quinn, COO van muvi Cinemas, voegt hieraan toe: "Sinds de lancering van muvi Cinemas hebben we gebruik gemaakt van de toonaangevende oplossingen van Cinionic. Het bedrijf blijft de perfecte partner om onze locaties te voorzien van de beste laserprojectietechnologie die de nieuwe standaard wordt voor alle bioscoopbezoekers in Saudi-Arabië.

De aankondiging van vandaag bouwt voort op het succes van de huidige relatie van beide bedrijven en op de uitbreiding van de laseroplossingen in de regio. Bioscoopuitbaters over de hele wereld wenden zich tot Cinionics toonaangevende portfolio inzake lasertechnologie om hun bezoekers een ongeëvenaarde bioscoopervaring te bieden. Op dit moment heeft Cinionic meer dan 20.000 geïnstalleerde laserprojectoren. Muvi zal bioscoopzalen uitrusten met de toonaangevende Barco Series 4-laserprojectoren, en dual-Smart Laser-oplossingen inzetten voor zijn grotere premiumschermen. Met zijn consistente laserprojectiestrategie biedt Muvi bioscoopuitbaters projectormodulariteit en systeemuniformiteit, wat perfect is voor een geografisch gespreid netwerk. Dat vereenvoudigt namelijk het onderhoud en de werking naarmate ze hun netwerk en bereik uitbreiden.

"Met Muvi bouwen we nu aan de toekomst. Als bioscoopuitbaters moeten we ons goed uitrusten om klaar te zijn wanneer het publiek over de hele wereld naar de bioscoopzalen begint terug te keren. Ons toonaangevende portfolio van laseroplossingen biedt een ongeëvenaarde kijkervaring, iets waar bioscoopbezoekers echt naar verlangen", zegt Wim Buyens, CEO van Cinionic.

In 2019 introduceerde Cinionic de Barco Series 4 als onderdeel van zijn toonaangevende portefeuille van laserprojectoren. Het hoogstaande Series 4-laserprojectieplatform voorziet de volgende generatie van 4K-laser en levert een nieuwe visuele standaard voor de cinemasector. Dit jaar vierde Cinionic de eerste verjaardag van de Series 4 met commitments van wereldwijde biosocoopuitbaters voor meer dan 8.000 projectoren sinds de lancering ervan.

Lees het volledige persbericht hier.

Logo
Partner Content biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud