shareholder

Akkoord inzake de verwerving van 2 woonzorgcentra met assistentiewoningen in Bergen en Bernissart.

©Care Property Invest

Care Property Invest meldt het akkoord onder opschortende voorwaarden voor de verwerving van de woonzorgcentra met assistentiewoningen “La Reposée” en “New Beaugency”, respectievelijk gelegen in Bergen en Bernissart. “La Reposée” betreft een bestaand woonzorgcentrum met 111 woongelegenheden en een groep van assistentiewoningen met 11 wooneenheden in aanbouw. Woonzorgcentrum “New Beaugency” biedt plaats aan 93 bewoners en beschikt over een groep van assistentiewoningen met 11 wooneenheden

Na vervulling van de opschortende voorwaarden zal “La Reposée” worden uitgebaat door La Reposée Sprl en “New Beaugency” door New Beaugency Sprl op basis van nieuwe langetermijnerfpachtovereenkomsten met een looptijd van minimum 27 jaar (verlengbaar) van het type “triple net”.

Quote Peter Van Heukelom, CEO van Care Property Invest; “Deze verwerving zal een aanzienlijke uitbreiding van onze Belgische portefeuille betreffen, niet alleen wat betreft de waarde van het vastgoed en de capaciteit ervan, maar ook qua geografische invulling. Het gaat hier namelijk over ons derde en vierde project op Waals grondgebied. We gaan hier eveneens 2 nieuwe samenwerkingen aan op operationaal vlak, namelijk met La Reposée Sprl en New Beaugency Sprl. Inclusief deze investeringen zal onze vastgoedportefeuille bestaan uit 111 projecten en zal het eigen vermogen van Care Property Invest stijgen met circa 33,6 miljoen euro.”

Logo
Partner Content biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud