shareholder

Akkoord inzake de verwerving van een wooncomplex voor personen met een beperking in Stembert

Care Property Invest meldt het akkoord onder opschortende voorwaarden voor de verwerving van het te ontwikkelen wooncomplex voor personen met een beperking (hier meerbepaald een M.A.S. of voluit Maison d’Accueil Spécialisée) “La Lucine” in Stembert. Het complex zal een totale capaciteit van 40 kamers hebben, verdeeld over 10 zorgappartementen.

Naar verwachting zal de effectieve overname van 100% van de aandelen in C.H.V. Stembert SA, eigenaar van het vastgoed op datum van closing, plaatsvinden in Q3 2022. “La Lucine” zal uitgebaat worden door de vzw La Lucine Asbl, onderdeel van Krysalia srl, op basis van een nieuwe jaarlijks indexeerbare langetermijnerfpachtovereenkomst met een looptijd van minimum 27 jaar (verlengbaar) van het type “triple net”. De totale investeringskost voor dit project wordt geraamd op circa € 4,2 miljoen.

“Met deze ontwikkeling bouwen wij verder aan onze Belgische zorgvastgoedportefeuille dewelke, inclusief dit complex, ondertussen 113 projecten omvat. Dit is het tweede wooncomplex voor personen met een beperking dat we mogen ontwikkelen en wij hopen zo ook bij te dragen aan het wegwerken van de schaarste aan aangepaste woningen voor personen binnen deze doelgroep. Wij ambiëren om dit segment ook verder uit te breiden in ons huidig woonzorgaanbod.", zegt Peter Van Heukelom, CEO van Care Property Invest.

Ontdek het volledig persbericht hier.

Logo
Partner Content biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud