shareholder

Akkoord inzake de verwerving van een woonzorgcentrum met assistentiewoningen in Lier (BE)

Schoten, België – 17 juni 2020 Care Property Invest meldt het akkoord onder opschortende voorwaarden voor de verwerving van het te ontwikkelen woonzorgcentrum met assistentiewoningen “Dungelhoeff” in Lier. “Dungelhoeff” zal een woonzorgcentrum met 128 woongelegenheden, inclusief een centrum voor herstelverblijf met 7 plaatsen, en een groep van assistentiewoningen met 30 wooneenheden omvatten.

Bij oplevering van het project (verwacht eind 2021) zal Care Property Invest overgaan tot de overname van 100% van de aandelen in Apollo Lier NV, eigenaar van het vastgoed op datum van closing. “Dungelhoeff” zal op het moment van closing uitgebaat worden op basis van een nieuwe jaarlijks indexeerbare langetermijnerfpachtovereenkomst met een looptijd van minimum 27 jaar (verlengbaar) van het type “triple net” door Vulpia Care groep dat hiervoor een samenwerking zal aangaan met vzw Herenhof. De totale investeringswaarde voor dit project wordt geraamd op circa € 26,5 miljoen.

'Met deze ontwikkeling bouwen wij verder aan onze zorgvastgoedportefeuille dewelke, inclusief dit complex, ondertussen 121 projecten omvat, waarvan 2 onder opschortende voorwaarden. Het project zal dankzij haar strategische ligging een prachtige mix van wonen in het groen en het bruisende stadsleven bieden. Voorts zijn wij verheugd om voor de uitbating weer de handen ineen te kunnen slaan met de ervaren zorgexploitant Vulpia Care groep.'

Peter Van Heukelom
CEO van Care Property Invest

Lees het volledige persbericht hier.

Logo
Partner Content biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.
Advertentie
Advertentie
Advertentie