shareholder

Ingebruikname van "Nuance" in Vorst

©Care Property Invest

Care Property Invest meldt de ingebruikname van “Nuance” in Vorst, een gloednieuw woonzorgcentrum met 121 door de GGC (Gemeenschappelijke Gemeenschapscommissie Brussel-Hoofdstad) vergunde woongelegenheden, uitgebaat door een dochtervennootschap van Anima Care NV.

Het project is gelegen in een rustige buurt nabij het Dudenpark, op wandelafstand van winkels en cafés. De bewoners verblijven in ruime éénpersoonskamers en kunnen genieten van talrijke faciliteiten, waaronder een eigen “Grand Café” en dakterras. “Nuance” verwelkomt ook personen getroffen door dementie in een hierop aangepaste afdeling.

Op 28 februari 2017 kocht de Vennootschap hiertoe de grond aan waarop het woonzorgcentrum gerealiseerd werd en nam zij eveneens alle overeenkomsten met betrekking tot de bouw van het woonzorgcentrum over. Care Property Invest trad voor dit project op als bouwheer. De constructiewerken gingen van start op 15 september 2017.

De uitbating van dit project wordt waargenomen door Les Résidences de l’Eden BVBA, een dochtervennootschap van Anima Care NV (op haar beurt een dochtervennootschap van Ackermans & Van Haaren) op basis van een jaarlijks indexeerbare langetermijnhuurovereenkomst met een looptijd van minstens 20 jaar (verlengbaar) van het type “triple net”. Deze gaat in vanaf vandaag.

“Nuance” brengt een totale investeringskost met zich mee van circa € 14,5 miljoen en genereert vanaf vandaag bijkomende inkomsten voor de Vennootschap.

Logo
Partner Content biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud