shareholder

Oplevering koetshuis (deel 1) van het project "Villa Wulperhorst" te Zeist

Villa Wulperhorst

Care Property Invest kondigt de oplevering aan van het eerste deel van haar prestigeproject “Villa Wulperhorst” te Zeist. Gisterenavond werden de sleutels van het nieuwgebouwde koetshuis overhandigd aan de uitbater van dit project, Valuas Zorggroep. Het gebouw telt 13 woonunits, waarvan 6 kamers die opgesplitst kunnen worden in élk 2 afzonderlijke kamers. De oplevering van het tweede deel, het herontwikkelde landhuis, wordt eveneens in Q2 van 2021 verwacht. Dit iconisch stukje vastgoed stond tot april 2018 bekend als “Villla Wibi”, het sprookjeskasteel van de Nederlandse pianovirtuoos Wibi Soerjadi.

Op 6 augustus 2019 verwierf Care Property Invest 100% van de opstallen op het landgoed De Wulperhorst van de Stichting Utrechts Landschap op basis van een langetermijnerfpachtovereenkomst met een looptijd van 50 jaar (verlengbaar). Op datzelfde moment sloot zij ook twee afzonderlijke turnkey- overeenkomsten af met de ontwikkelaar voor de herontwikkeling het landhuis enerzijds en de bouw van het gisterenavond opgeleverde koetshuis anderzijds.

Het project wordt uitgebaat door Valuas Zorggroep op basis van een triple net langetermijnhuurovereenkomst met een looptijd van 25 jaar (verlengbaar en jaarlijks indexeerbaar) die vandaag ingaat. Het project genereert vanaf gisteren aldus ook bijkomende inkomsten voor de Vennootschap.

Advertentie

De ontwikkeling van het koetshuis van “Villa Wulperhorst” bracht een totale investeringskost met zich mee van circa € 5,9 miljoen.

Lees hier het volledige persbericht.

Logo
Partner Content biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie