shareholder

Verwerving van een te ontwikkelen woonzorgresidentie in Ouderkerk aan de Amstel

Ontwikkelingsproject 'Amstel'

Care Property Invest kondigt de verwerving aan van het ontwikkelingsproject “Amstel”, een luxueuze zorgresidentie voor ouderen met een intensieve zorgbehoefte. Het project ligt aan de rand van het dorpje Ouderkerk aan de Amstel en zal na oplevering beschikken over 32 zorgappartementen.

Vandaag ging de Vennootschap, via haar Nederlandse dochtervennootschap Care Property Invest.NL6 B.V., over tot de acquisitie van de opstallen en de grond van het project “Amstel”. Parallel sloot zij ook een afzonderlijke turnkeyovereenkomst af met de ontwikkelaar, SEC B.V., voor de ontwikkeling van deze zorgresidentie, gebaseerd op een uitgebreid programma van eisen en richtlijnen overeengekomen tussen Care Property Invest.NL6 B.V. en de toekomstige uitbater van deze zorgresidentie. De voorlopige oplevering van het project wordt verwacht eind 2022.

De uitbating van het project zal vanaf de voorlopige oplevering gebeuren door Stepping Stones (onderdeel van Korian Nederland) op basis van een nieuwe langetermijnhuurovereenkomst van het type “triple net” met een looptijd van 15 jaar (verlengbaar en jaarlijks indexeerbaar).

Advertentie

De totale investeringswaarde voor dit project wordt geraamd op circa € 9,6 miljoen.

 

Logo
Partner Content biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie