shareholder

Verwerving van een woonzorgcentrum met assistentiewoningen in attert (be) via een inbreng in natura

@Care Property Invest

In navolging van het persbericht dat gepubliceerd werd op 15 december 2020, meldt Care Property Invest dat zij het woonzorgcentrum met assistentiewoningen “Résidence des Ardennes” te Attert (BE) verworven heeft door middel van een succesvolle kapitaalverhoging. Deze werd gerealiseerd door (i) een inbreng in natura van de grond en het vastgoed van dit project en (ii) het afsluiten van een afzonderlijke overeenkomst m.b.t. de voltooiing van de lopende werken

Naar aanleiding van deze inbreng die leidt tot een kapitaalverhoging (incl. uitgiftepremie) van € 42.087.805,27, werden 1.696.114 aandelen Care Property Invest uitgegeven. De uitgifteprijs bedraagt € 24,8142474213662 per aandeel.

Het project omvat een bestaand woonzorgcentrum met 150 woongelegenheden en een groep van 26 erkende assistentiewoningen. Op de site werden recent bouwwerken gestart m.b.t. de uitbreiding van het woonzorgcentrum. Na voltooiing van de werken zal het project bestaan uit een woonzorgcentrum met een capaciteit van 150 woongelegenheden en een groep van 50 erkende assistentiewoningen.

Advertentie

De uitbating van “Résidence des Ardennes” wordt voortgezet door Services Ardennes Srl (een dochtervennootschap van MyAssist). De exploitatie wordt gegarandeerd middels een nieuwe jaarlijks indexeerbare langetermijnerfpachtovereenkomst van het type “triple net” met een looptijd van minimum 29 jaar (verlengbaar).

Niet alleen zijn wij uiterst tevreden met de substantiële verhoging in reële waarde van onze portefeuille die deze transactie met zich meebrengt, maar ook met de bestendiging van onze band met zorgexploitant My-Assist. Inclusief de projecten in Bergen en Bernissart die wij in januari 2020 verwierven, wordt dit onze derde samenwerking.”

Peter Van heukelom
CEO van Care Property Invest

 

Lees hier het volledige persbericht.

Logo
Partner Content biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie