shareholder

Verwerving van een zorgresidentie in ontwikkeling in Zuthpen (NL).

©Care Property

Care Property Invest meldt de verwerving van de zorgresidentie in ontwikkeling “De Gouden Leeuw”, gelegen in Zutphen in de provincie Gelderland.

Zij verwierf het vastgoed van dit project via haar Nederlandse dochtervennootschap, Care Property Invest.NL 4 B.V. Woonzorgvoorziening “De Gouden Leeuw” Zutphen zal de mogelijkheid tot permanent verblijf bieden in 29 ruime woonzorgappartementen en 7 woonzorgstudio’s voor herstelverblijven.

“De Gouden Leeuw” Zutphen bevindt zich vlakbij het centrum van Zutphen en zal geïntegreerd worden in het high-end nieuwbouwproject “Veste” dat ontwikkeld wordt door Koopmans Bouwgroep. De woonzorgappartementen en -studio’s zullen 1 van de in totaal 3 residentiële gebouwen beslaan. De bouw van het project is gestart in april 2019 en de voorlopige oplevering wordt verwacht op 1 juni 2021. De voorlopige oplevering van de bijhorende garage met 22 parkeerplaatsen wordt verwacht op 1 december 2021.

De exploitatie zal na de voorlopige oplevering worden waargenomen door Woonzorgvoorziening De Gouden Leeuw Zutphen B.V., onderdeel van “De Gouden Leeuw Groep” op basis van een nieuwe “triple net” lange termijn huurovereenkomst met een minimale looptijd van 25 jaar (verlengbaar). De huurovereenkomst zal ingaan op het moment van de voorlopige oplevering van het woonzorgcomplex.

Het onroerend goed zal een geschatte totale investeringskost met zich meebrengen van circa € 11,65 miljoen, dewelke volledig gefinancierd zal worden met vreemd vermogen.

Quote Peter Van Heukelom, CEO van Care Property Invest: “Met de verwerving van De Gouden Leeuw Zutphen gaan we voor de derde keer op korte tijd een samenwerking aan met De Gouden Leeuw Groep, een Nederlands familiebedrijf en sterke regionale speler, dat een waaier aan professionele diensten op het gebied van wonen, zorg en welzijn aanbiedt. Het totale aantal effectief verworven projecten in onze vastgoedportefeuille komt hierbij op 110.”

Logo
Partner Content biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud