shareholder

Verwerving van een zorgresidentie in Zelhem (NL).

©Care Property Invest

In navolging van het eerder gepubliceerde persbericht op 3 september 2019, meldt Care Property Invest de verwerving van de zorgresidentie “De Gouden Leeuw” gelegen in Zelhem in de provincie Gelderland.

Zij verwierf het vastgoed van dit project via haar Nederlandse dochtervennootschap, Care Property Invest.NL 6 B.V. Woonzorgvoorziening “De Gouden Leeuw” Zelhem biedt de mogelijkheid tot permanent verblijf in 33 woonzorgappartementen en herbergt ook 7 kamers voor herstelverblijven.

Het project is gelegen in het centrum van Zelhem, een deelgemeente van Bronckhorst. Het voormalige gemeentehuis werd herontwikkeld tot herstelverblijf. Aansluitend werd een ontwikkeling gerealiseerd waarin de resterende zorgappartementen zijn ondergebracht.

De exploitatie wordt waargenomen door Woonzorgvoorziening de Gouden Leeuw Zelhem B.V., onderdeel van “De Gouden Leeuw Groep” op basis van een nieuwe “triple net” langetermijnhuurovereenkomst met een minimale looptijd van 25 jaar (verlengbaar).

De conventionele waarde van dit project bedraagt circa € 10,1 miljoen.

Quote Peter Van Heukelom, CEO van Care Property Invest“Dit is het negende woonzorgproject dat we effectief verwerven in Nederland. Bovendien betreft het onze tweede samenwerking op korte tijd met De Gouden Leeuw Groep, een Nederlands familiebedrijf dat een waaier aan professionele diensten op het gebied van wonen, zorg en welzijn aanbiedt. Het totale aantal projecten in onze vastgoedportefeuille komt hierbij op 109.”

Logo
Partner Content biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud