shareholder

Wijziging inzake opname Care Property Invest-aandeel in de ERPA-index

Schoten, België – 7 juni 2020 Care Property Invest kondigt aan dat FTSE Russell vrijdag na beurstijd haar eerdere aankondiging1 wijzigde en dat Care Property Invest niet langer een toevoeging zal zijn aan de FTSE EPRA Nareit Global Index en de FTSE EPRA Nareit Developed Europe Index.

Care Property Invest begrijpt dat deze beslissing louter ingegeven is door een verdere technische, nietkwantitatieve beoordeling, in het bijzonder dat de financiële leasings als niet-relevante vastgoedactiviteiten worden aangemerkt. De inkomsten uit niet-relevante activiteiten mogen niet meer dan 25% van de EBITDA bedragen en de inkomsten uit de financiële leasings zijn aanzienlijk hoger (circa 48%).

'Desondanks het feit dat we de intrekking van onze opname in de EPRA-index betreuren, staan we nog steeds volledig achter de huidige samenstelling van onze vastgoedportefeuille. De kwaliteit hiervan blijft onze eerste prioriteit. Onze financiële leaseportefeuille, die hoofdzakelijk bestaat uit overheidsopdrachten en hierdoor uiterst stabiele inkomsten genereert, is én zal ook in de toekomst een onontbeerlijk onderdeel blijven uitmaken van het vastgoedgeheel.'
Peter Van Heukelom,
CEO van Care Property Invest;

Lees het volledige persbericht hier.

Logo
Partner Content biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud