shareholder

Twee nieuwe leden in het Directiecomité van Cofinimmo

©COFINIMMO

De Raad van Bestuur van Cofinimmo heeft op 26.07.2018 de heer Sébastien Berden en mevrouw Yeliz Bicici benoemd als leden van het Directiecomité, onder voorbehoud van de goedkeuring door de FSMA.

Vanaf 01.08.2018 zal de heer Berden de titel Chief Operating Officer Healthcare dragen. Hij zal het Business Development, Asset Management

en Property Management van de zorgvastgoedportefeuille van de Groep aansturen. De heer Berden vervoegde Cofinimmo in 2004 als Investor

Relations Officer. Vervolgens werd hij Development Manager Healthcare en tenslotte Head of Healthcare. Deze laatste functie bezet hij sinds 2011.

Hij was een hoeksteen in de ontwikkeling van de zorgvastgoedportefeuille van Cofinimmo en zal de uitbreiding ervan kracht kunnen bijzetten in zijn nieuwe functie.

Mevrouw Bicici zal de titel Chief Operating Officer Offices dragen en zal verantwoordelijk zijn voor de kantorenportefeuille, het vastgoed van

distributienetten, de Publiek-Private Samenwerkingen en het Project Management van de hele Groep. Mevrouw Bicici trad in 2008 in dienst bij Cofinimmo. Zij was werkzaam als Property Manager, Area Manager en Development Manager alvorens Head of Development te worden in 2014. Dankzij haar uitgebreide ervaring in de vastgoedsector heeft zij een essentiële bijdrage geleverd tot de ontwikkeling van belangrijke projecten voor Cofinimmo. In haar nieuwe functie zal zij haar dynamiek aanwenden om de verschillende uitdagingen voor de ontwikkeling van de Groep het hoofd te bieden.

Jean-Pierre Hanin, Chief Executive Officer van Cofinimmo: “Ik ben zeer verheugd om op interne promoties te kunnen rekenen om ons Directiecomité te versterken. Met hun respectievelijke ervaring kunnen Yeliz en Sébastien in hun nieuwe functie nog meer impact hebben om de uitdagingen van Cofinimmo aan te gaan en haar groei te versnellen. "

Logo
Partner Content biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud