shareholder

Elia Group uitgeroepen tot ‘Bel Mid Company of the Year 2020' op Euronext Brussel

Chris Peeters (CEO van Elia Group) en Catherine Vandenborre (CFO van Elia Group) met de award

Elia Group heeft de ‘Bel Mid Company of the Year 2020’ award ontvangen tijdens het Nieuwjaarsevent van Euronext. Het bedrijf krijgt de award omdat het de grootste relatieve groei op het gebied van marktkapitalisatie in het voorbije jaar kon voorleggen. Elia Group is sinds 2005 genoteerd op Euronext Brussels.

Elia Group is actief in België (Elia) en in Duitsland (50Hertz) in elektriciteitstransmissie en zorgt dat de productie en het verbruik op elk moment in balans zijn. De Groep voorziet 30 miljoen eindverbruikers van stroom. Elia Group behoort daarmee tot de Europese top 5. De Belgische Minister van Financiën, Vincent Van Peteghem, overhandigde de award tijdens een virtuele webcast. De Euronext Brussels Awards zijn uitsluitend gebaseerd op meetbare elementen. Van de Bel Mid-bedrijven kon Elia Group in 2020 de sterkste groei op het vlak van marktkapitalisatie voorleggen.

We zijn heel trots en blij voor Elia Group en zijn aandeelhouders, want deze award erkent het engagement en de inzet van al onze medewerkers zowel in België als in Duitsland. In moeilijke tijden hebben we de continuïteit van onze activiteiten verzekerd en voor een stabiel en veilig elektriciteitssysteem gezorgd in het belang van de samenleving.

Catherine Vandenborre
CFO van Elia Group
Advertentie

Lees hier het volledige persbericht.

Logo
Partner Content biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie